Browse Month: november 2017

Personeels-uitbreiding

Met trots mag ik zelf aankondigen dat het team van Data1 is uitgebreid!

Vanaf vandaag zal ik, Julian Peeters het team komen versterken op de afdeling klantenservice, verkoop en creatieve innovatie.
Voor bestaande klanten betekent  dit dat ik mijn uiterste best ga doen u te helpen met alle zaken rond om uw website of hosting pakket.
Voor nieuwe klanten betekent dit dat ik zal ondersteunen als de eerste vraagbaak en begeleiding met het opzetten en goed doorvoeren van uw aanvraag!

Mocht u een vraag of opmerking hebben met betrekking tot onze dienstverlening en/of willen weten wat we voor u kunnen betekenen kunt u mij een E-mail sturen op:
Julian@data1.nl!

Met vriendelijke groet,

Julian Peeters
Team Data1

2018 here we come!

Data1 werkt momenteel stevig door aan het verbeteren van haar systemen. Hierdoor zijn wij er zeker van dat 2018 een top jaar zal worden voor ons en onze relaties. Komende weken voeren wij op verschillende locaties updates uit en kan het soms even langer duren maar tickets worden uiteraard altijd in behandeling genomen. Mocht u toch vragen hebben over of de updates invloed hebben op uw dienst of product, neem dan gerust contact op. Zodra updates invloed hebben op de stabiliteit of bereikbaarheid van onze klanten, geven wij hier per mail toelichting op.